Naš tim vodi prof. defektolog-logoped Morana Špilek koja je svoje višegodišnje iskustvo stjecala kao defektolog i logoped u specijalnoj bolnici “Goljak“ u Zagrebu, te u raznim predškolskim ustanovama.

Rođena 1974. u Zagrebu, gdje je završila osnovnu i srednju školu, pokazivala je od malena želju da pomogne drugima. Zajedno sa završetkom osnovnog školovanja, završila je i osnovnu ritmičku plesnu školu u Zagrebu, gdje je i dvije godine kao obavezan dio školovanja učila svirati klavir i solffegio. Kada joj je nakon završene gimnazije poznanica rekla za studij tadašnjeg Fakulteta za defektologiju u Zagrebu (sadašnji ERF), znala je da će to biti njezin životni poziv. Biti s djecom, osjetiti kako im može pomoći, njezina je radost. Tako je upisala smjer logopedije i diplomirala 1998. godine. Na drugoj godini studiranja zajedno s kolegom primila je dekanovu nagradu za rad „Ispitivanje uporabe, tvorbe i razumijevanja složenica hrvatskoga jezika u djece rane školske dobi“.

Nakon završenog fakulteta svoja prva iskustvena znanja stjecala je u nekoliko predškolskih ustanova. Od 2001.-2018. bila je zaposlena u Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama u Zagrebu. Tamo je radila kao defektolog i logoped te obavljala dijagnostiku, terapiju, savjetovanja roditelja, i sudjelovala u timskom radu  stručnjaka različitih profila.